- ម្នាស់១ផ្លែ
- ស្ករសម៉ដ្ឋ១ពែង
- អំបិល១ចុងស្លាបព្រា
- ទឹកកកម៉ដ្ឋ១ចាន
- ស្ករសម៉ដ្ឋ១ពែង
- អំបិល១ចុងស្លាបព្រា
- ទឹកកកម៉ដ្ឋ១ចាន
វិធីធ្វើ
- ដាំទឹកស្ករឲ្យពុះ
- ចិតម្នាស់ជាដុំស្ដើងល្មមដាក់ចូល ក្នុងឆ្នាំង រយៈពេល១៥នាទី
-បង់អំបិលចូលហើយបិទភ្លើងទុកឲ្យបង្អែមនោះត្រជាក់តាម សម្រួល
- នៅពេលទទួលទានបន្ថែមទឹកកក និងផ្កា ម្លិះរោយពីលើជាការស្រេច៕
No comments:
Post a Comment