Friday, 24 November 2017

វិធីធ្វើ បង្អែម​ម្នាស់​ទឹកកក​អប់​ផ្កា​ម្លិះ​

 
គ្រឿងផ្សំ​
- ម្នាស់​១​ផ្លែ
- ស្ករស​ម៉ដ្ឋ​១​ពែង
- អំបិល​១​ចុង​ស្លាបព្រា
- ទឹកកក​ម៉ដ្ឋ​១​ចាន
 ​
 វិធីធ្វើ
 - ដាំ​ទឹកស្ករ​ឲ្យ​ពុះ
 - ចិត​ម្នាស់​ជា​ដុំ​ស្ដើង​ល្មម​ដាក់​ចូល ក្នុង​ឆ្នាំង​   រយៈពេល​១៥​នាទី                                                     
  -បង់​អំបិល​ចូល​ហើយ​បិទ​ភ្លើង​ទុក​ឲ្យ​បង្អែម​នោះ​ត្រជាក់​តាម សម្រួល                                        
 - នៅពេល​ទទួលទាន​បន្ថែម​ទឹកកក និង​ផ្កា​ ម្លិះ​រោយ​ពី​លើ​ជា​ការ​ស្រេច៕

No comments:

Post a Comment