គ្រឿងផ្សំ
-ចេកទុំ ៧ ផ្លែ
-ស្កសរ ៣០០០ ក្រាម
-ដូងទុំមួយចំហៀង
-សាគូ ៥០ ក្រាម
-ស្កសរ ៣០០០ ក្រាម
-ដូងទុំមួយចំហៀង
-សាគូ ៥០ ក្រាម
វិធីធ្វើ
១. បកសំបកចេកឲ្យស្អាត បន្ទាប់មកពុះចេកជាពីទុកមួយអន្លើ។
២. កោសដូងពូតយកខ្ទិះដើម នឹងខ្ទះចុង ដាក់ទឹកតែបន្តិច ឬក៏មិនបាច់ដាក់ក៏បានដែរ។ ពូតដាក់ក្នុងកូនចានតូចមួយទុកសម្រាប់ស្រោចពីលើបង្អែមចំណែក ខ្ទិះចុងចាក់ចូលក្នុងឆ្នាំងតូចល្មមមួយ។
៣. លាងសាគូឲ្យស្អាត បន្ទាប់មកចាក់សាគូព្រមទាំងចេកចូលទៅក្នុងឆ្នាំងទឹកខ្ទិះដាក់ ដាំលើភ្លើង ចាំរហូតដល់សាគូរីកសុំដាក់ស្ករ និងអំបិលចូលឲ្យរលាយជាការស្រេច។
៤. ពេលដែលចាក់ញ៉ាំ សូមស្រោចខ្ទិះដើមបន្តិចពីលើ៕
No comments:
Post a Comment