គ្រឿងផ្សំ
- ទឹក៤កែវ
- ស្ករស១កូនកែវ
- អំបិលមួយចុងស្លាបព្រា
- ស៊ុត៥គ្រាប់
វិធីចម្អិន
- ដំបូងត្រូវដាំទឹកឲ្យពុះ
- ដាក់ស្ករសនិងអំបិលចូល
- បន្ថយភ្លើង បន្តិច
- គោះពងមាន់ដាក់ចាន រួចព្យាយាមស្រង់ពងក្រហមចេញពីផ្នែកសខាប់អន្ធិល
- យកផ្នែកសនៃស៊ុតដាក់ចូលក្នុងឆ្នាំងទឹកស្ករ
- កូរបំបែកឲ្យឡើងជាសរសៃៗ
- ចាប់ផ្ដើមដាក់ស៊ុតក្រហមចូល
ត្រង់ដំណាក់កាលនេះ លោកអ្នកអាចមានជម្រើស២យ៉ាងគឺ វាយបំបែកផ្នែកក្រហមនៃស៊ុតក៏បាន ឬទុកវាទាំងមូលរហូតដល់ឆ្អិនក៏បាន។
បង្អែមពងមាន់នេះគួរទទួលទានទាន់នៅក្ដៅឧណ្ណៗដើម្បីទទួលបានរសជាតិឆ្ងាញ់ជាងក្លាសេវាឲ្យត្រជាក់៕
No comments:
Post a Comment